Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Mindful Connection


Vil du ha mer trygghet, inspirasjon og glede i hverdagen? Hva med å være innovativ innover? Ved å se innover vil du kunne vikle ut dine potensialer og egenledelse, som ligger i deg.  

I oppmerksomt nærvær skaper du din livsglede uten forbehold eller rammer, som også vil være et fundament når livet stormer. Kjenn noe nytt, hør og se noe annet i deg i samstilling med alt og alle. På den måten har vi alle et indre ansvar for å skape en god verden.

Du verden, så mye vi mennesker klarer å rote det til i vårt samvær både på jobb, privat og i møte med oss selv, i et stille øyeblikk.

Vi kaver rundt etter langvarig tilfredstillelse, som blir kortvarig. Fordi, når du stopper opp litt, møter du deg selv i de fornemmelsene og følelsene som du helst vil holde deg unna. Når du ikke vil kjenne ditt ubehag og deg selv, blir det vanskelig å kjenne andre. Derfor blir det ofte konflikter med fordømmelser, kritikk, forsvar, passivitet, hyperaktivitet og mer forbruk av tid på unødvendige oppgaver og samtaler, som koster penger og energi. Over lengre tid vil dette tære såpass på kropp og sjel at det ofte fører til sykdom og utmattelse.

 

 

Share on Facebook