Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Tjenester


Mindfulnesskurs

Mindfulnesskurs

"Jo høyere hastighet, desto mindre oppmerksomt nærvær i deg selv og for andre."

Kurset vil gi deg din måte å erfare ro og finne ditt puste anker. Slik kan du være mer tilstede i livet, uten fordømmelse av deg selv eller andre. Kurset er for alle som ønsker å ha større hjertevarme i seg selv og vikle seg ut av stengsler som skaper kaos, tomhet, hyperaktivitet, smerte og konfliktmønstre etc.

Foredrag

Foredrag

«Hvem er jeg» i møte med arbeidsdagen min.

«Førstehjelp i stressmestring»

Tre timers foredrag.

Veiledningssamtaler

Veiledningssamtaler

Dybdesamtale til det du trenger hjelp til innen livsstilsproblemer, som negativt tankesett, bekymringer, utmattelse, frustrasjon, relasjonskonflikter og uro.

Du får hjelp gjennom gode utfordringer, coaching, guidet meditasjon og mental trening til å åpne livsnerven din. På den måten kan du, hvis du vil, skape nye tilstander i deg, som er bedre for deg privat og på jobb.

Bedriftscoaching

Bedriftscoaching

1 times lunsjgruppe to ganger i uken med eventuell individuell oppfølging. Program tilpasses etter bedriftens behov.

Hensikten er å bevisstgjøre eget følelsesliv og bli oppmerksom på seg selv igjennom mindfulness. Oppmerksom egenledelse i en jobbsituasjon kan forebygge sykdom, senke stressnivået, skape sunn kreativitet og øke effektivet.

 

Share on Facebook